Львів увійшов у серію United colors of Ukraine

3184 0
Шахтарська каска, львівський лев, одеський якір, герб України створені за допомогою традиційних орнаментів – серія робіт українського художника, ілюстратора та дизайнера Андрія Єрмоленка підірвала Інтернет. Усе це – серія United colors of Ukraine.
Автор: Андрій Єрмоленко

Автор: Андрій Єрмоленко

Андрій Єрмоленко – український художник, ілюстратор і дизайнер. Багатьом він відомий як автор низки яскравих графічних робіт – починаючи від «гопників» із серії «Жлоб-арт» і закінчуючи найсміливішими трактуванням образу Шевченка, Нестора Махна і «Мами Анархії», обкладинками «Українського тижня» чи шевронами батальйонів «Донбас», «Азов» та інших, пише ZAXID.NET.

У цій серії має бути дуже багато міст. Міст і зі Сходу, і зі Заходу. Точно мають бути Ужгород, Луцьк, Харків, Дніпропетровськ, Ужгород. Це – об’єднавчий проект, тому чим більше буде міст, тим краще, каже автор.

"Я використовую візерунки певних областей. Намагаюся підходити до цього професійно. Проте здебільшого це мій авторський погляд. Я сам родом з центральної України, тому там більше добре знайомих мені мотивів, але все одно я намагаюся враховувати і місцеві традиції. Це зовсім неагресивна серія. Звичайно, зараз не час розслаблятися, але хочеться хоч трохи миру", – каже Андрій Єрмоленко.

Малюнки з цієї серії мають прикладне значення – це принти для футболок. "Разом з компанією Сhapaev Street ми вже робили футболки Yürek  з кримськотатарськими орнаментами. Таким чином ми намагалися зібрати кошти для родини хлопця, який постраждав у Криму. А що робити з новою серією, побачимо. Зараз такий час, що хочеться не наживатися, а об’єднатися та зробити якусь добру справу", – пояснює художник.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!