Львів увійшов у топ-3 рейтингу прозорості місцевого самоврядування. Інфографіка

1861 1
Найбільш відкриті для світу у Львові – депутати, а міський голова – значно менш «прозорий».
фото: ua.igotoworld.com

фото: ua.igotoworld.com

Громадянська мережа Опора оприлюднила свіжий рейтинг публічності місцевого самоврядування. Львів за підсумками 2018 року посів у ньому третє місце з результатом 75,4%.

Зазначимо, у 2017 і 2016 роках Львів посідав у рейтингу прозорості міст п’яте і сьоме місце рейтингу відповідно.

На першому місці рейтингу прозорості міст за 2018 рік – Івано-Франківськ, що набрав 86,8%, а на другому – Луцьк із 78,1%.

Під час вимірювання окремо підрахували індекс публічності міського голови, депутатів і виконавчих органів. Так, у Львові найбільш публічними і прозорими є депутати, що оцінено у 83,2% і є найвищим показником в Україні.

Виконавчі органи ЛМР набрали 74,5%, що менше, аніж у попередньому дослідженні.

А міський голова Андрій Садовий – усього 67,3%, посівши 14-те місце. Додамо, у 2017 році він був на 8-му місці.

Вимірювання Індексу публічності місцевого самоврядування проводилось влітку 2019 року в усіх обласних центрах України, а також в Краматорську та Сєвєродонецьку. Дослідження передбачало подання та опрацювання відповідей на інформаційні запити, аналіз контенту офіційних вебсайтів та друкованих видань муніципалітетів, моніторингові візити та безпосереднє спостереження за роботою органів та посадових осіб місцевого самоврядування, опрацювання місцевих нормативно-правових актів.

Олександра Бодняк


Читайте також:
18 Січня, 2020 13:17
nelson Привіт глядачі, я нелсон, моя мати познайомила мене з великим храмом Великої Баби Огбого, коли виявила, що я не можу завагітніти дружині, це принесло стільки клопотів у мій шлюб і призвело до розлучення. За її словами, він дуже духовний і може змусити мою дружину повернутися до мене в радості, і ми можемо мати дітей разом. Спочатку я не сумнівався, поки я не зв’язався з ним, а потім кинув на мене могутні заклинання і змусив дружину повернутися. І тепер ми також щасливі з прекрасними дітьми, з того дня, коли Великий Баба Огбого працював на мене і вирішував мої проблеми, я склав тверду обітницю, що поки я живу, я завжди буду свідчити про доброту його великих творів, а тим, хто там стикається із стосунками та труднощами у шлюбі, слід швидко зв’язатися з ним та стати щасливим свідком, як я. Я кидаю його контакт тут, електронною поштою: [email protected], або його номер WhatsApp. +447440557868 ...
Він змусив мою колишню дружину повернутися до мене в радості
Він вилікував мене від безсилої людини до справжньої людини.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!