Львів відзначає 25-ту річницю Конституції України. Фото

1071 0
На Меморіалі пам’яті Героїв Небесної Сотні також відбулося урочисте підняття Державного прапора з нагоди 25-тої річниці Конституції.
фото: пресслужба лмр/роман балук

фото: пресслужба лмр/роман балук

У Львові урочисто відзначають 25-ту річницю Конституції України. Представники влади міста та області, військові, представники громадськості долучилися до підняття прапора України у сквері «На валах», а також поклали квіти до пам’ятників В’ячеславу Чорноволу й Тарасу Шевченку.

Як повідомляє пресслужба ЛМР, під музичний супровід оркестру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного львів’яни урочисто поклали квіти до підніжжя пам’ятника В’ячеславу Чорноволу.

Разом із військовим оркестром учасники урочистої ходи перейшли до пам’ятника Тарасу Шевченку. Тут відбулось покладання квітів у супроводі оркестру Західного територіального управління Національної гвардії України. Після покладання прозвучав Державний Гімн України у виконанні обох оркестрів.

Опісля відбулося громадське віче.

Нагадаємо, сьогодні на Меморіалі пам’яті Героїв Небесної Сотні також відбулося урочисте підняття Державного прапора України з нагоди 25-тої річниці Конституції України.

Фото пресслужби ЛМР, Романа Балука


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!