Львів відзначає День пам'яті Героїв Небесної Сотні. Де подивитися події наживо

1667 0
На площі Ринок відбудеться мистецько-театралізований захід, під час якого студенти відтворюватимуть події на Майдані.
малюнок художниці Марії Федюк/вікіпедія

малюнок художниці Марії Федюк/вікіпедія

Сьогодні, 19 лютого, у Львові відбудеться низка заходів до Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні. Зокрема, на Меморіалі пам’яті Героїв Небесної Сотні проведуть акцію «Ангели пам’яті». Під час цього на Меморіал вішатимуть паперові ангели, які зробили львівські школярі.

Також 19 лютого на площі Ринок відбудеться мистецько-театралізований захід «Полум'я Гідності», під час якого львівські студенти відтворюватимуть події на Майдані.

Читайте також: Проєкт Меморіалу пам'яті Героїв Небесної Сотні у Львові номінували на архітектурну премію ЄС

«У ніч на 19 лютого 2014 року все, що можна було побачити на Майдані, – це полум’я, яке заважало правоохоронцям дістатись до активістів. Проте найбільше і незгасиме полум’я тоді було всередині кожного українця. Воно давало наснаги боротись за наше майбутнє. Отож, сьогодні ми прагнемо запалити у ваших серцях вогник пам’яті Революції Гідності», – кажуть організатори події.

Tvoemisto.tv вестиме стрім з акції «Полум'я Гідності», переглянути наживо його можна буде на ресурсах у Фейсбуку та на Ютюб-каналі.

Додамо, що завтра, 20 лютого, львів'ян запрошують на мистецьку акцію «Промені Майдану», що також відбудеться на Меморіалі пам’яті Героїв Небесної Сотні о 18.00. Детальніше програму можна переглянути за посиланням


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!