Львів відзначить 24-ту річницю Збройних Сил України: деталі

1894 0
У суботу, 5 грудня, о 17:00 годині у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької відбудеться урочистий вечір та концерт із нагоди 24-ї річниці Збройних Сил України. Про це повідомляють у прес-службі міськради.
фото: geraldika.com.ua, www.volynnews.com

фото: geraldika.com.ua, www.volynnews.com

Під час урочистого вечора продемонструють відеофільм «Побратими», присвячений 24-й річниці Збройних Сил України. Серед виконавців концерту – капітан Іван Шерстюк, Маша Манцурова, Ліля Ваврін, дитячий театр танцю «Левеня», Софія Федина, гурт «Мері», співачка Андріана, гурт «Антитіла», Ніна Матвієнко.

У неділю, 6 грудня, о 8:30 год. випускники Національної академії сухопутних військ покладуть квіти до Алеї Слави та Пам’ятних Знаків військових частин і установ Львівського гарнізону.

О 9:30 год. на Личаківському цвинтарі (поле почесних поховань №67, 76) розпочнеться ритуал вшанування загиблих військовослужбовців в зоні АТО, покладання квітів до могил загиблих військовослужбовців.

У Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла об 11:00 годині відбудеться святкова Літургія з нагоди 24-ї річниці Дня Збройних Сил України.

Нагадаємо, нещодавно львів’яни на віче відзначили другу річницю початку Революції гідності й День Гідності та Свободи.

Опублікувала Наталія Середюк

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!