Львів вперше прийме фінал кубку України із футзалу

2437 0
Із 2 до 4 квітня у Львові в Палаці спорту «Галичина» на вулиці Керченська, 8 відбудуться фінальні матчі чемпіонату України з футзалу «Кубок чотирьох».

За підсумками попередніх матчів у фіналі візьмуть участь команда «Хіт» та «Манзана» з Києва, команда «ЛТК «Луганськ» та львівська команда СК «Енергія». Півфінальні матчі відбудуться в Палаці спорту «Галичина» на вул. Керченська, 8 у п’ятницю, 3 квітня, з 15:00 год. до 18:45 год. Перший півфінальний матч між собою зіграють СК «Енергія» та СК «Хіт», а другий півфінальний матч пройде між СК «Манзана» та ЛТК «Луганськ». А в суботу, 4 квітня, об 13:00 год відбудеться фінальний матч турніру.

На церемонії нагородженням переможця кубку України перед глядачами виступить «Театр спорту» Львівського державного університету фізичної культури (керівники – Аліна та Михайло Сениці).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!