Львів виділить ще майже мільйон на Центр пасажирів, який мали відкрити торік

2323 0
Центр обслуговування пасажирів на вулиці Горбачевського, 10 мали відкрити на початку жовтня 2020 року, через неякісно виконаний ремонт відкриття відтермінували.
Фото: Тараса Бабенчука

Фото: Тараса Бабенчука

ЛКП «Львівавтодор» оголосив тендер на облаштування території поблизу Центру обслуговування пасажирів, який облаштовують на вулиці Горбачевського, 10. Очікувана вартість закупівлі майже мільйон гривень. Про це свідчать дані із системи Рrozorro.

Читайте також: У Львові біля Центру обслуговування пасажирів зрізали дерева

ЛКП «Львівавтодор» планує використати ще майже 930 тисяч гривень на благоустрій території на вул. І. Горбачевського, 10. Там також планують ремонтно-реставраційні роботи огорожі. Будівля, у якій облаштовують Центр обслуговування пасажирів, є пам’яткою архітектури місцевого значення.

Заступниця міського голови з питань житлово-комунальних питань Ірина Маруняк у коментарі Тvoemisto.tv розповіла, що місто на облаштування центру вже витратило понад 7 мільйонів гривень. Відкрити його планують до кінця вересня.

«Він готовий для здачі в експлуатацію. 3 вересня подали документи для того, щоби отримати декларацію держархбудконтролю про готовність об’єкту. Як буде відповідь, то відкриємо його. Сподіваємось, до кінця вересня», – додала вона.

Читайте також: Коли у Львові відкриють Центр обслуговування пасажирів 

Нагадаємо, що Центр обслуговування пасажирів на вулиці Горбачевського, 10 мали відкрити на початку жовтня 2020 року, але через неякісно виконаний ремонт відкриття відтермінувалиТам планували розпочати тестування електронного квитка для розрахунку за проїзд у громадському транспорті міста. На території поблизу центру зрізали з десяток дерев, тоді місто запевняло, що дозволу на це не давало.

ЛКП «Львівавтодор» отримав приміщення на вулиці Горбачевського, 10 площею 495,7 м кв в оренду на три роки ще у 2018 році. Весною цього року в ЛКП «Львівавтодор» заявляли, що звертатимуться до управління комунального майна ЛМР щоби продовжити термін оренди. У приміщенні буде сервісний центр для пасажирів. Також функціонуватиме кол-центр. Триповерхова будівля є пам’яткою архітектури місцевого значення, їй понад сто років.

Вікторія Савіцька



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!