У Львові за кошти від облігацій ремонтуватимуть дороги та водогони

1571 0
Місто випустить облігацій на 440 млн грн.
Фото ілюстративне

Фото ілюстративне

Львівська міська рада ухвалила рішення випустити облігації місцевої позики на суму 440 млн. За це проголосували 50 депутатів.

Як розповіла директорка департаменту економічного розвитку ЛМР Ірина Кулинич, початково планувалося випустити облігації серій F та H на загальну суму 380 млн грн, однак після консультацій з депутатами, суму збільшили ще на 60 млн грн.

Читайте також: У Львові затвердили бюджет розвитку на рівні 1,571 млрд гривень

Як розповіла Ірина Кулинич Tvoemisto.tv, кошти підуть на ремонти доріг та на поліпшення водопостачання, зокрема, ремонти магістральних водогонів і проведення каналізації у тих районах, де її ще немає. Директорка департаменту висловила сподівання, що наступного року вдасться розмістити першу частину облігацій на суму 220 млн грн.

Номінальна вартість облігації 10 тисяч грн, процентна ставка не повинна перевищувати 22% річних. Облігації випускають на три роки з кінцевим терміном погашення основної частини до 30 червня 2021 року.

Ухвала набере чинності після того, як її затвердить Міністерство фінансів України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!