Львів з робочим візитом відвідала перша леді України Олена Зеленська

4887 0
Перша леді мала бесіду із директором Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру Андрієм Синютою та медиками.
фото: зусдмц

фото: зусдмц

Перша леді України Олена Зеленська відвідаоа Львів із робочим візитом. Вона, зокрема, побувала у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі разом із міністром охорони здоров’я Віктором Ляшком та очільником Львівщини Максимом Козицьким. Візит організовував Офіс президента. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Перша леді мала бесіду із директором Центру Андрієм Синютою та медиками.

Читайте також: Замість чипсів і сосисок. Як і чим нагодувати школяра

«Підтримка проєкту #SAFERUkraine, залучення нашого Центру до  Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки, допомога у покращенні матеріально-технічної бази  це дає нам впевненість, що ми й надалі зможемо ефективно надавати допомогу маленьким українцям», – цитує його пресслужбі Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру.

Олена Зеленська поспілкувалась із родинами, діти яких отримують лікування у Центрі, а також взяла участь у відправленні 20-го «конвою життя», який традиційно вирушив у Unicorn Clinic, Польща. Семеро маленьких пацієнтів вирушили на лікування за кордон.

 
Вікторія Савіцька
 
Фото Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!