Львів закупить сім нових трамваїв у «Електрону»

2965 1
Львів отримав субвенцію із державного бюджету в розмірі 41 млн 714 тис. грн на закупівлю нових трамваїв. Про це повідомляють у прес-службі міськради.
фото: www.lviv4you.com, blog.karpaty.info, alex-shutyuk.livejournal.com

фото: www.lviv4you.com, blog.karpaty.info, alex-shutyuk.livejournal.com

За інформацією начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктора Щира, за ці кошти передбачено купити 7 нових трамваїв «Електрон» і курсуватимуть вони на новому маршруті, що сполучить Сихів з центральною частиною міста.

Нагадаємо, відповідно до Постанови Кабміну,4 містам України – Львову, Києву, Одесі та Маріуполю –  виділено 100 млн грн за закупівлю нових трамваїв.  Так, Києву виділили 49,3 млн грн , а Маріуполю та Одесі - 4,5 млн грн.

Читайте також: Львів отримає на нові трамваї майже 42 млн гривень

«Відповідно до цієї Постанови, електротранспорт має бути закуплений в українського виробника. Також передбачається дофінансування з міського бюджету», –  зазначив Віктор Щир.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
6 Листопада, 2015 11:20
Львів'янин Все супер, тільки Електрон - це не український виробник. В них 80% комплектуючих імпортні. Працюю в депо, тому знаю.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!