Львів засипає снігом. Відео

1628 0
У міській раді запевняють, що посипали дороги, мости і підйоми у всіх районах протиожеледними засобами.
Фото: Анни Чистякової

Фото: Анни Чистякової

У Львові сьогодні, 22 січня, дуже сніжить. У місті хмарно, на дорогах ожеледиця. Пориви вітру від 15 до 20 м/с, вдень передбачають хуртовини і від 2 до 4° морозу. Спостерігається також погіршення видимості в снігу.

Вночі на вулицях Львова працював 1 грейдер, 9 підмітальних машин, 37 піскорозкидувачів, 4 навантажувачі, 36 тракторів. У міській раді запевняють, що посипали дороги, мости і підйоми у всіх районах протиожеледними засобами.

Читайте також: Львів'яни можуть стежити, як працює снігоприбиральна техніка у місті. Фото, відео

В області дорожники також працюють у посиленому режимі на автошляхах Львівщини, аби забезпечити безперебійний рух транспорту. Окрім снігопадів, роботи також додають сильні пориви вітру, через які на деяких ділянках утворюються снігові замети.

Додамо, що 22 – 24 сiчня у зв’язку з снігопадами та хуртовинами в горах Львiвської областi очікується значна снiголавинна небезпека (3 рiвень).

Зазначимо, що львів'яни можуть відстежувати рух снігоприбиральної техніки можна на онлайн-мапі, доступній за посиланням

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!