Львів збере найерудованішу молодь Західної України

2089 0
У суботу та неділю, 18-19 квітня, у Львові у молодіжному клубі «Пікассо», що на вулиці Зелена, 88, пройдуть традиційні змагання Весняного чемпіонату Львівської області з гри «Що? Де? Коли?». Старт змагань о 13:00.
фото: porogy.zp.ua, lifeglobe.net

фото: porogy.zp.ua, lifeglobe.net

Як повідомляє прес-служба міськради, учасниками цьогорічного турніру будуть понад 40 команд із Львівської, Рівненської та Івано-Франківської областей, які, відповідно до попередніх інтелектуальних здобутків, будуть розділені на дві кваліфікаційні ліги.

Організаторами чемпіонату є Львівська міська дитяча громадська організація «Молодь Галичини» спільно з Львівською обласною лігою інтелектуальної творчості (ЛОЛІТ) при сприянні управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради.

Детальніша інформація на сайті або за телефоном: (050)3719033 (Володимир Жмурко – голова оргкомітету змагань).

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!