Львів збудує маcштабний виставковий зал

3772 1
Під час засідання сесії Львівської міської ради було погоджено резервування ділянок, що проходять по вулиці Стрийській – кільцева дорога для будівництва багатофункційного комплексу, а саме конференц-центру та виставкового залу, як зазначають в департаменті розвитку, відсутність нового сучасного конференц-центру є одним із ключових недоліків міста у його конкурентоспроможності у сегменті ділової гостинності.
фото: zeleneet.com

фото: zeleneet.com

«На даний час Львів має можливість приймати малі (менше 249 учасників) та середні (250 – 499 учасників) конференції. До цього часу у місті немає відповідно обладнаних приміщень та інфраструктури для проведення великих міжнародних конференцій (більше 1000 учасників) на належному рівні. Відсутність нового сучасного конференц-центру є одним із ключових недоліків міста у його  конкурентоспроможності  у сегменті ділової гостинності. Запланований термін будівництва – 18 місяців. Даний конференц-центр дасть можливість створити близько 3000 нових робочих місць», - зазначає Ліна Остапчук, директор ЛКП «Агенція з підготовки подій» департаменту розвитку ЛМР.

«Цього року ми плануємо розробку техніко-економічного обгрунтування, а опісля цього будемо шукати інвестора для цього проекту», - додала Ліна Остапчук.

Планується, що конференц-центр, окрім численних національних конференцій, зможе приймати орієнтовно 35 міжнародних конференцій в рік. Що дасть майже 27 тисяч додаткових ділових туристів щорічно, повідомляє прес-служба Львівськї міської ради.

 

 


Читайте також:
28 Лютого, 2015 21:48
петро не часна зали час повернути голову в сотрону людей або ми вас скуки заставим
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!