«Львів» здобув першу перемогу у сезоні української прем’єр-ліги

1130 0
«Львів» піднявся з кінця турнірної таблиці на 14 сходинку.
Фото: УПЛ

Фото: УПЛ

Сьогодні відбувся матч «Львів» – «Минай», у якому львів’яни завдали поразки закарпатському клубу. Це був дев’ятий тур чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги,  і  львів’яни перемогли з рахунком 2:1, передає Football24. 

Читайте також: Львівські «Карпати» розгромили «Карпати» з Галича з рахунком 4:0

Володимир Якимець вивів гостей вперед на 21-й хвилині, Антон Байдал відновив рівновагу на 43-й хвилині. А першу перемогу «Львову» у нинішньому сезоні Прем'єр-ліги приніс гол Шини на 56-й хвилині.

Додамо, що сьогодні також відбудеться гра «Дніпра-1» з луганською «Зорею» та чернігівської «Десни» з харківським «Металістом 1925». У понеділок, 27 вересня, зійдуться одеський «Чорноморець» та «Інгулець» з Петрового.

Таким чином, Львів набрав 6 очок, піднявшись з дна турнірної таблиці на чотирнадцяту сходинку, зрівнявшись з Минаєм – закарпатці тримають вище лише завдяки додатковим показникам. Крім того, "містяни" перервали 10-матчеву безвиграшну серію в УПЛ (з урахуванням поєдинків попереднього сезону), зазначає Football24.

Нагадаємо, що у матчі «Львова» з «Динамо» перші отримали поразку з рахнком 0:2


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!