Політична реклама

Львів знову посів перше місце

1337 0
За результатами ЗНО-2013 випускники Львова посіли перше місце в Україні. 42 випускники навчальних закладів міста набрали по 200 балів.

«Випускниця Львівського фізико-математичного ліцею набрала 600 балів за результатами ЗНО-2013. 20,7 % випускників набрали від 183,5 до 200 балів з української мови та літератури, 16,5% – з історії України, 14,1 % – з математики та 12,99 % з англійської мови. 11 учнів Львівського фізико-математичного ліцею-інтернату отримало 200 балів», - повідомив директор департаменту гуманітарної політики Олег Березюк.

Учні навчальних закладів Львова, як зазначає прес-служба міськради, мають високі досягнення на Всеукраїнських та Міжнародних олімпіадах, конкурсах, турнірах: ІІ місце в Україні за результатами інтернет-олімпіад, IV місце – за результатами участі у міжнародних учнівських олімпіадах та Всеукраїнських конкурсах науково-дослідних робіт; VІІ місце – за результатами Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін.

ТЕГИ: ЗНО

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!