Львів зсередини: 10 унікальних фото під’їздів

4707 0
Фотограф зі Львова Анастасія Іванова-Малявіна тішить своїм новим проектом підписників в Instagram. Під ніком otricau Анастасія щодня публікує знимки унікальних під’їздів Львова, позначаючи їх хештегом #подъездquest.
фото: instagram.com/otricau

фото: instagram.com/otricau

Своїм проектом Анастасія Іванова-Малявіна демонструє різноманіття львівської архітектури, мало ким вивчене до кінця, передає неповторний дух Львова і зберігає для нащадків те цінне і унікальне, що може дуже скоро зникнути з лиця міста.

 «Будинки ззовні бачать усі, зсередини – лише мешканці. А мешканці зазвичай звертають увагу на недоліки: пошарпані стіни, оббиті сходи та плісняву. Цей проект – спроба дослідити приховану красу рідного міста. Знайти незвичне в буденному. Найбільше мене приваблюють будівлі у стилі сецесія з їх вітражами та розписами, проте, ця історія як раз про те, що львівські брами, як люди, дуже різні», – розповіла кореспонденту Дивись.Інфо фотограф Анастасія Іванова-Малявіна.

Роботи Анастасії Іванової-Малявіної можна побачити на її сторінках в Інстаграм та Фейсбук.

 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!