У Львові назвали найпоширеніші порушення правил паркування

2152 0
Найчастіше львів’яни паркують автівки на місцях для інвалідів.
фото: vi.ill.in.ua

фото: vi.ill.in.ua

Достатньо поширеною також є несплата за паркомісце та неправильне паркування, інформує прес-служба ЛМР з посиланням на ЛКП «Львівавтодор».

Читайте також: У Львові ввели нові правила паркування. Що зміниться

«У нас працює комісія з фіксації оплати за послуги на паркувальних майданчиках. Її члени проводять рейди, щоб виявити порушників, які не оплачують паркування. Разом з тим вони фіксують і паркування в заборонених місцях – наприклад, на місцях для інвалідів чи пішохідних переходах», - розповів начальник відділу паркування ЛКП «Львівавтодор» Сергій Париляк.

«Наші повноваження обмежені – ми лише фотографуємо і фіксуємо порушення та залишаємо попередження на лобовому склі машини. Притягнути ж до адміністративної відповідальності і оштрафувати недобросовісних водіїв може лише поліція. Однак сьогодні дуже мало випадків, коли це відбувається», – додав він.

ЛКП «Львівавтодор» обслуговує 375 місць у центральній частині Львова.

Нагадаємо, що нещодавно депутати ЛМР виділили нові ділянки для службового паркування.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!