«Львівавтодор» обирав постачальника обладнання серед сусідів по офісах

2009 0
Львівське комунальне підприємство «Львівавтодор» замовило напівавтоматичний паркувальний комплекс та 5 паркувальних автоматів на 1,25 млн грн у ТОВ «СЕА Електротехніка».
фото ілюстративне: www.sea.com.uа

фото ілюстративне: www.sea.com.uа

Згідно з умовами договору, ціна може змінюватись залежно від курсу долара, встановленого НБУ. На момент підписання офіційний курс становив майже 25,97 грн/$. Специфікацією передбачено придбання трьох в’їзних стійок по 60 тис. грн кожна, чотирьох  шлагбаумів по 51 тис. грн, п’яти паркувальних автоматів по 65 тис. грн, двох інформаційних табло по 19 тис. грн, сервера для розпізнавання номерів автомобілів за 38,6 тис. грн та п’яти камер для розпізнавання номерів по 6,5 тис. грн й інше обладнання. Приміщення для оператора паркування коштуватиме 66,7 тис. грн, інформує видання Наші гроші. Львів.

Так, на паркінгу зі шлагбаумами водії зможуть оплачувати паркування навіть при втраті паркувального талона і не лише готівкою. Буде передбачено безготівковий картковий спосіб з видачею фіскального чека за послуги паркування. Натомість придбані паркомати будуть розраховані лише на прийом платежів готівкою (без видачі решти).

Читайте також: Центр Львова перетворять на платний паркінг. Перелік вулиць, вартість

Єдиним конкурентом ТОВ «СЕА Електротехніка» виступив 24-річний приватний підприємець Дмитро Момотенко, чия пропозиція була на 2,5 тис. грн дорожчою. ТОВ «СЕА Електротехніка» з п’ятирічним досвідом роботи належить Ехраму Салахову. У 2016 році фірма отримала замовлень на понад 30 млн грн, а цьогоріч – вже на понад 10 млн грн.

Дмитро Момотенко вказав у документі, що фактично знаходиться за адресою м. Київ, вул. Краківська, 13б, приміщення №130. «СЕА Електротехніка» зареєстрована в офісі №128 в цьому ж будинку, а також має в оренді офіси №131-132.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!