Львівелектротранс хоче звести житло для водіїв на території депо

2907 0
Для цього реконструюють стару будівлю і можуть звести нову.
Фото: Андрій Василюк

Фото: Андрій Василюк

У ЛКП «Львівелектротранс» кажуть, що планують облаштувати на території депо на вул. Городоцькій, 185 житло для водіїв електротранспорту. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Ідеться про водіїв, які приїхали з інших міст.

«У 2020 році вулицями міста курсуватимуть 50 нових тролейбусів «Електрон». Також Львів планує закупити ще 10 нових трамваїв та до 100 тролейбусів з автономним ходом. Із збільшенням рухомого складу виникає потреба у додатковій кількості працівників, які потребують житла», – кажуть в ЛЕТ.

Читайте також: Тролейбус №22 у Львові почав курсувати до автовокзалу на Стрийській

Тож підприємство планує реконструювати нежитлові приміщення на території депо на вул. Городоцькій, 185 та розглянути можливість будівництва нового житла на території тролейбусного депо на вул. Тролейбусній, 1.

«Вже розроблений план реконструкції, проведений аналіз та характеристика земельної ділянки та об’єктів реконструкції на вул. Городоцькій», – говорять у «Львівелектротрансі».

Двоповерхова будівля адмінкорпусу на території трамвайного депо на вул. Городоцька, 185, яку хочуть реконструювати, є в зоні багатоповерхової житлової забудови та обмежена вулицями Городоцькою та Івана Боберського. Територія має повністю сформовану мережу проїздів, під’їздів, заїздів на території до житлових будинків.

Читайте також: У львівських трамваях і тролейбусах подорожчав проїзд. Кому і скільки платити

План реконструкції будівлі на території тролейбусного депо на вул. Тролейбусна, 1 проходить детальний аналіз, зокрема і щодо можливого будівництва нової житлової споруди.

Нагадаємо, також ЛЕТ хоче реконструювати свої виробничі приміщення на вул. Татарбунарській.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!