Львівелектротранс компенсує 2 дні користування місячними проїзними через технічну помилку

2069 0
Внаслідок технічної помилки пасажири переплатили 10 гривень за вартість місячного проїзного на користування електротранспортом у Львові.
фото: Львівський портал

фото: Львівський портал

ЛКП «Львівелектротранс» додасть 2 додаткових днів користування онлайновою абонементною карткою пасажирам, які в перші 20 днів травня придбали місячні проїзні за ціною 160 гривень, замість 150. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Як повідомили на підприємстві, трапилася технічна помилка під час внесення змін у вартість тридцятиденного абонемента на онлайн ресурсі tickets.lvivelectrotrans.com.ua, а також у системі Приват24 (загальний) до 30 квітня, діятимуть протягом 30 днів — до 29 травня. 

Читайте також: Повези мене туди, де асфальту нема. Чому Львів купує старенькі трамваї.

Як наслідок, впродовж перших двадцяти днів пасажири придбали проїзні абонементи за вартістю 160 грн, а не 150 грн, як це було передбачено у відповідному рішенні виконавчого комітету Львівської міської ради.

«Станом на сьогодні на обох ресурсах вартість проїзних абонементів відкориговано, а усі пасажири, що придбали дещо дорожчі абонементи, отримають два додаткових дні користування онлайновою абонементною карткою, про що вони отримають смс-повідомлення», - розповів Іван Бондар, начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс».

Нагадаємо, з 16 квітня у Львові подорожчала вартість проїзду в міському електротранспорті. Загальний квиток коштує 5 грн, а пільговий — 2 грн 50 коп. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!