Політична реклама

Львівелектротранс має намір підвищити вартість квитків, які продаватимуть у вагоні

1217 0
Львівелектротранс має намір створити умови, за яких пасажири купуватимуть квитки на трамваї і тролейбуси заздалегідь – наприклад, підвищувати ціни на квитки, куплені безпосередньо у водіїв.

Про це під час брифінгу сказав директор Львівелектротрансу Орест Козак, - повідомляє Zaxid.net.

Наразі у місті розширюють мережу закупівлі талонів. Планують встановити на вулиці валідатори, в яких буде можливість продажу. За словами чиновника, людина, яка заходить в трамвайний вагон, має бути підготована до того, що вона буде їхати: має мати при собі готовий квиток.

Керівник Львівелектротрансу наголосив, що для водіїв трамваїв і тролейбусів продаж квитків створює додаткове навантаження, і це – неправильно.

Поступово будуть створювати умови, щоб у трамваї квиток був дорожчим, для початку – на 25 коп. Тоді люди будуть готуватися заздалегідь.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!