Місячні картки на проїзд в електротранспорті можна буде купити у всіх кіосках

2077 0
Учора нові проїзні були доступні в кількох кіосках підприємства.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Сьогодні, 3 жовтня, місячні картки на проїзд в електротранспорті Львова можна буде купити в газетних кіосках міста та в авторизованих кіосках підприємства.

«У зв’язку із змінами формату місячних карток на проїзд в електротранспорті Львова, цього місяця картки і компостери до них поступили із запізненням у роздрібну мережу. Однак вже від 3 жовтня, реалізація карток буде налагоджена у звичному режимі. Зокрема, придбати їх можна буде у газетних кіосках», – цитують в прес-службі слова начальника відділу інформації та зв’язків із громадськістю ЛКП «Львівелектротранс» Івана Бондара.

Читайте також: У Львові подорожчали місячні проїзні картки в електротранспорті

За його даними, в кіосках «Львівелектротранс» уже продано 800 карток для юридичних осіб, 300 карток для фізичних осіб і 100 пільгових проїзних, повідомив Іван Бондар.

Нагадаємо, учора Tvoemisto.tv  писало про те, що проїзні нового зразка можна придбати лише в трьох авторизованих кіосках «Львівелектротрансу».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!