У Львівелектротрансу новий керівник

4101 1
Колишній керівник Львівавтодору відтепер очолюватиме ЛКП «Львівелектротранс».
фото: varianty.lviv.uа

фото: varianty.lviv.uа

Олег Береза, який попередньо з 2011 року очолював «Львівавтодор», відтепер став керівником ЛКП «Львівелектротранс». Про це у коментарі  Tvoemisto.tv  підтвердив речник Львівелектротрансу Іван Бондар. 

«Відсьогодні керівник Львівелетротрансу – Олег Береза. Але представлення ще не було» – зазначив Іван Бондар.

Читайте також: Звукових оголошень у трамваях і тролейбусах Львова стане менше

Натомість Львівавтодором керуватиме Роман Познанський, який був заступником директора з фінансових питань. Цю інформацію Tvoemisto.tv підтвердив речник Львівавтодору Олексій Хміль.

Як інформує прес-служба ЛМР, Михайло Сидорович, який із 2016 року керував Львівелектротрансом, відтепер очолюватиме ЛКП «Рембуд». Комунальне підприємство займається житловими забудовами міської ради.

 

 


Читайте також:
28 Грудня, 2017 18:49
Остап Представлення відбулось о 9 годині. Михайло Сидорович очолить ЛКП "Рембуд", а також обійматиме посаду Радника Міського Голови з транспортних проблем. [***]s://[***].facebook.com/ppolkplvivelektrotrans/posts/1530170987070306
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!