«Львівелектротранс» закупить обладнання для модернізації трамваїв «Татра»

1673 0
Кожен модернізований трамвай дозволить зекономити до 100 тисяч гривень.
ілюстративне фото

ілюстративне фото

ЛКП «Львівелектротранc» оголосив тендер на сучасне електрообладнання для модернізації трамвайних вагонів «Tatra KT4S» в рамках продовження реалізації пілотного проекту модернізації чеських трамвайних вагонів, інформує прес-служба Львівської міської ради.

За даними директора ЛКП «Львівелектротранс» із постачання Ігоря Дунька, в цій закупівлі є два лоти: силове електрообладнання для керування тяговими електродвигунами трамвая та статичний перетворювач для живлення низьковольтних кіл трамвайного вагона. Очікувана вартість закупівлі – 883, 3 тисячі грн.

Читайте також: У Львові бракує понад трамваїв та тролейбусів 50 водіїв

«Сучасне електрообладнання дасть нам можливість підвищити надійність трамвайного вагона і зменшити споживання електрики, що у час зростання ціни на неї є дуже важливим. Ми зробили підрахунки і побачили, що кожний модернізований трамвай із новим електричним обладнанням буде економити нам біля 100 тис. грн щорічно», – наголосив заступник директора ЛКП «Львівелектротранс» Олексій Зварич.

Нагадаємо, в ЛКП «Львівелектротранс» триває пілотний проект із капітального відновлення і модернізації рухомого складу. Вже відновлено 10 одиниць рухомого складу – 5 трамваїв і 5 тролейбусів. Наразі у ЛКП «Львівелектротранс» працюють над капітальним відновленням одного трамвая і двох тролейбусів. Окрім того, проводяться планові ремонти трамваїв і тролейбусів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!