«Львівгаз збут» пропонує придбати запас газу на зиму за літньою ціною

6046 0
У компанії кажуть, що так можна буде суттєво зекономити.
ілюстративне фото: 24 канал

ілюстративне фото: 24 канал

Підприємство «Львівгаззбут» пропонує своїм клієнтам зарезервувати для себе газ на зиму за ціною, що діє зараз. Про це ідеться на сайті компанії. Акція стартує завтра, 23 серпня, і триватиме місяць.

«Ціна газу для такого запасу зафіксована на літньому рівні – 5 995,53 грн за 1000 куб.м. У ціні не враховані послуги за доставку газу, які змінюються в залежності від регіону», – ідеться в повідомленні.

Читайте також: Нафтогаз із серпня знизив ціни на газ для населення

Зазначимо, зараз у Львові 188,63 грн за тисячу кубометрів, а розподіл – 849,72 грн за кубометр.

Максимальний обсяг закупівлі газу за акцією обмежений: 25 тис. кубометрів на одне домогосподарство. Оформити покупку можна за допомогою Особистого кабінету на сайті 104.ua або в своєму Центрі обслуговування клієнтів «Львівгаз збуту». Перед цим потрібно погасити усі борги за газ і зробити 100% проплати за газ на зиму.

Розрахувати необхідний на зиму обсяг газу можна в Особистому кабінеті на сайті 104.ua або в Центрі обслуговування клієнтів.

Читайте також: Львівгаз оштрафували та зобов'язали перерахувати суми у платіжках

Використовувати газ, куплений в межах акції, можна буде від 1 жовтня 2019 року до 31 березня 2020 року. Якщо куплений резерв газу буде витрачено до 1 квітня 2020 року, споживач зможе отримати газ на загальних умовах – за ціною, що діятиме на той час. Тим споживачам, хто до 1 квітня 2020 року не використає весь куплений газ, залишок коштів зарахують на особовий рахунок. Ці кошти можна буде використовувати для подальших розрахунків за газ або повернути за заявою.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!