LvivMozArt 2019. Події та локації другого дня фестивалю

1480 0
Один із концертів другого дня пройде на руїнах синагоги у Бродах.
фото Богдана Ємця

фото Богдана Ємця

У Львові триває фестиваль класичної музики LvivMozArt, темою якого є «Музика і література». Сьогодні, 4 серпня, у межах цієї події відбудеться два концерти на різних локаціях – у Львові та за містом.

Програма

19:00 – концерт «Перша скрипка» за участі молодих українських скрипалів та піантістів. Локація: Львівська філармонія, вул. Чайковського, 7.

21:00 – концерт памяті Йозера Рота на руїнах синагоги у м. Броди, Львівська область (103 км від Львова). У програмі концерту прозвучить твір сучасної української композиторки Богдани Фроляк «Kyrie eleison» та відбудеться прем’єра твору Абраама Броди (скрипка-перформанс, США), створеного спеціально на замовлення фестивалю. Кульмінацією дійства  стане виконання масштабної 3-ї симфонії «Kaddish» видатного американського композитора, диригента та гуманіста Леонарда Бернстайна, сина єврейських емігрантів, які походили з-під українського міста Рівне. 

Детальніше з повною програмою фестивалю можна ознайомитися тут.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!