LvivMozArt 2019. Програма восьмого дня фестивалю

1700 0
Сьогодні фестиваль, серед іншого, пропонує окремі заходи для маленьких львів’ян.
фото Богдана Ємця

фото Богдана Ємця

У Львові триває третій міжнародний фестиваль класичної музики LvivMozArt. Tvoemisto.tv пропонує ознайомитися з програмою восьмого дня фестивалю.

15:00 – «Подорож Моцарта до Праги», програма MozArtKids.

На наймолодшу публіку фестивалю чекатиме знайомство з оркестровими музикантами та інструментами віч-на-віч, програма з улюблених мелодій золотої віденської класики, веселі завдання та пізнавальні цікавинки про життя Моцарта та часи розквіту культури 18 століття.

Локація: Львівська опера, пр. Свободи, 28.

Читайте також: У Львівській опері пройшов гала-концерт LvivMozArt. Атмосферні фото

17:00 – «Чарівний перстень Вольфганга», програма MozArtKids.

Два потужні оркестри України та Німеччини, в складі яких винятково найталановитіша молодь, зустрінуться на сцені філармонії у складі камерних ансамблів та разом створять яскравий калейдоскоп звучання культур зі всього світу.

Локація: філармонія, вул. Чайковського, 7

19:00 – симфонічний концерт «Galician style».

Фортепіанний концерт «останнього українського романтика» Василя Барвінського  прозвучить у виконанні інтернаціонально відомої піаністки Катерини Титової. Над цим твором галицький композитор працював 20 років у міжвоєнні часи, та вже після Другої світової війни твори митця була привселюдно знищені у подвір’ї консерваторії, ректором якої був сам Барвінський.

Локація: Львівська опера, пр. Свободи, 28.

Читайте також: Перший концерт LvivMozArt провели на руїнах синагоги у Бродах. Атмосферні фото

21:00 – клезмер-концерт Фейдман та Гершвін квартету.

Клезмер — традиційна музика євреїв Східної Європи, в якій втілена глибока життєва філософія та драматична доля єврейського народу. Музика радості, сміху та танцю, і водночас глибокої туги та меланхолії. Клезмер — це місток від серця до серця, що об’єднує народи, традиції та культури.

Локація: Lem Station, перехрестя вулиць Сахарова, Вітовського і Героїв Майдану.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!