Львіводоканал запустив сайт, де можна подати показники лічильників

44708 0
У Львові презентували новий сайт, де на інтерактивній карті можна відстежувати аварії на водопроводах, переглянути нарахування за водопостачання та подати показники лічильників он-лайн.

На сайті можна переглянути нарахування та оплати за конкретний період по власному особовому рахунку, повідомили у прес-службі Львівської міськради. Також користувач зможе переглядати історію показників квартирних лічильників та самостійно вносити показники он-лайн.

Сайт міститиме всі інформаційні матеріали, що стосуються порядку підключення до мереж водопостачання та каналізації. Користувачі матимуть змогу завантажити зразки заяв та переліки необхідних документів, а ще отримати консультацію.

Водночас, відвідувачі сайту зможуть ознайомитися з оперативною інформацією про виконання робіт на інженерних мережах, яка відображатиметься на інтерактивній карті аварійних ситуацій і переглянути показники якості водопровідної води.

Щоб подати показники лічильників та оплатити послуги он-лайн, слід зареєструватися на Порталі споживачів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!