Львівщина – у лідерах за кількістю виявлених хворих на Сovid-19. Статистика

1734 0
За минулу добу коронавірусну інфекцію підтвердили у 1647 людей.
Фото: freepik

Фото: freepik

У Львові та на Львівщині за минулу добу лабораторні центри підтвердили 1647 випадки інфікування коронавірусом. З них 684 – львів’яни, повідомляє ЛМР. Це рекордна кількість хворих за день під час цієї хвилі коронавірусної інфекції на Львівщині. Днями раніше в області підтверлили 1388 випадків.

Читайте також: Де можна вакцинуватися у Львові сьогодні. Графік, локації, вакцини

За даними МОЗ, саме Львівщина є лідером серед усіх областей щодо захворюваності на Сovid-19. 
 

Станом на ранок 22 жовтня, загалом підтвердили 169220 випадків інфікування коронавірусом, з яких 4351 – летальні.

Зараз у стаціонарах перебуває 804 особи: 760 з них має Covid-19, 57 – у реанімації, 29 людей підключили до апаратів ШВЛ. За останню добу до медзакладів поступило 85 осіб, виписано – 58.

Читайте також: На межі життя і смерті. Що відбувається та хто платить за лікування у лікарні швидкої допомоги

В Україні за минулу добу, 21 жовтня, зафіксували 23 785 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби Covid-19  (з них дітей – 1 800, медпрацівників – 391). Вакцинацію учора зробили 270 тисяч українців.

Нагадаємо, львівські медики, які приймають і лікують ковідних хворих, працюють на межі своїх можливостей. Проте, пацієнти часто нарікають і кажуть, що все лікування відбувається за власні кошти. Про те, що відбувається у ковідному відділенні Львівської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги, чи достатньо медперсоналу та яку частку ковід-пакету покриває НСЗУ, читайте у матеріалі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!