Львівщина – у лідерах за захворюваністю на Covid-19. Статистика

2393 0
За минулу добу в львівських лікарнях померло 7 пацієнтів із коронавірусом.
Фото: Freepik

Фото: Freepik

За даними Центру здоров’я та медичної статистики Львова, за минулу добу у Львові та на Львівщині підтвердили 3411 позитивних випадки Covid-19 (з них львів’ян – 1832). І це найбільше з-поміж усіх регіонів України. За попередню добу цифра підтверджених випадків на Львівщині сягала 2 934.

Читайте також: Питання дня. Що робити тим, хто був у контакті з хворими на коронавірус

За добу, що минула з діагнозом Covid-19 у Львівській області госпіталізували 306 осіб. Скерували на самоізоляцію – 2350 людей. Летальних випадків на Львівщині було 12, з них 7 – у львівських лікарнях. 

У стаціонарах області перебувають 2040 осіб (ліжкова мережа заповнена на 38,18 %). Серед них 418 людей – вакциновані (в т.ч. двома дозами – 383). У стаціонарах Львова перебуває 560 пацієнтів: 538 з них має Covid-19, 41 – у реанімації, 39 людей підключили до апаратів ШВЛ. За останню добу до медзакладів поступило 94 особи, (з яких вакцинованих – 14), виписано – 64, померло – 7.

Загалом по Україні зафіксували 30 768 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби. З них 4056 – дітей, 337 – медпрацівників.

Нагадаємо, що на Львівщині, на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, прийняли рішення про відтермінування розгляду питання червоної зони карантину. Тим не менше, з 31 січня в області через збільшення кількості хворих на коронавірус посилюють карантинні обмеження. Під забороною приймання відвідувачів у барах, ресторанах, кафе (усе на виніс), діяльність ринків, крім продовольчих; відвідування спортзалів, фітнес-центрів, басейнів; проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!