Львівщина може бути протягом доби без світла

1578 0
Жителів населених пунктів, в яких є електрика, просять використовувати її лише за нагальної потреби.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Відновлення енергопостачання у Львівській області може зайняти добу. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький

«Через вранішній ракетний удар рф на Львівщині тривають перебої з мобільним зв‘язком, а частина населених пунктів залишаються без електропостачання. Фахівці Львівобленерго працюють над тим, щоб максимально швидко відновити живлення. Але відновлення може зайняти і понад 24 години», – пояснив він. 

Читайте також: ​Червоний Хрест тимчасово призупиняє роботу в Україні

Зважаючи на це, жителів населених пунктів, в яких є електрика, просять використовувати її лише за нагальної потреби. Людей просять максимально зменшити споживання електроенергії з 17:00 по 23:00. Це допоможе пройти критичні навантаження на енергосистему України.

«Намагайтесь не використовувати електрообігрівачів, бойлерів, посудомийних машин, мікрохвильовок – вони належать до найбільш енерговитратних приладів», – підсумував він. 

Нагадаємо, через вранішній ракетний удар росії у більшій частині міста Львова і частково в області відсутнє електропостачання і водопостачання. Близько 90% міста залишилось без електропостачання. Понад 80% світлофорів не працює. Також у Львові відсутня подача гарячої води та труднощі зі стільниковим зв’язком.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!