Львівщина на війні втратила ще двох захисників України

3845 0
Унаслідок російської агресії героїчно загинули Віктор Ушков і Микола Озеров.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Віктор Ушков

На війні з російськими окупантами загинув уродженець міста Винники Львівської області Віктор Ушков. Полеглому Герою було 37 років. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Віктор Ушков – народився 27 грудня 1985 року.  Навчався у середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 29 міста Львова. Згодом закінчив Львівську комерційну академію (сьогодні – Львівський торговельно-економічний університет).

Після вторгнення росії став на захист України. Виконував бойові завдання у зоні проведення Антитерористичної операції. 

У мирний час працював у відділі фізичного захисту Державної податкової служби у Львівській області та на приватному підприємстві «Львів-Пласт», згодом –  експедитором. Із початком повномасштабного вторгнення боронив Україну у лавах 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних сил України. У загиблого залишилися батьки, дружина та двоє дітей.

Прощання з із загиблим захисником відбудеться у понеділок, 26 вересня. Об 11.00 розпочнеться Чин похорону у Гарнізонному храмі, об 11.30 – міська церемонія прощання на площі Ринок.

Микола Озеров

Захищаючи Батьківщину загинув мешканець Стрия Микола Озеров. Він був підполковником, командиром роти вогневої підтримки військової частини. Йому було 45 років. 

«Народився на Херсонщині, пройшов військову службу від курсанта до командира. У Стрию з 2004 року. З 2014 року брав участь у АТО. Один з легендарних кіборгів, що захищав Донецький аеропорт. Загинув, захищаючи Україну»,повідомили у Стрийській міській раді.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Антоніна Костик

Фото: ЛМР, Стрийська міська рада

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!