Львівщина отримає 21 млн грн. на профілактику ВІЛ/СНІД-у

2076 0
Крім ВІЛ/СНІД-у, кошти підуть на попередження туберкульозу і вірусного гепатиту.
фото: chitalnya.com

фото: chitalnya.com

Сьогодні, 9 жовтня, Львівська облдержадміністрація підписала меморандум про співпрацю з Міжнародним благодійним фондом «Альянс громадського здоров’я», повідомляє прес-служба ЛОДА.

Меморандум, зокрема, передбачає внесок Альянсу понад 21 млн грн. на програми профілактики ВІЛ/СНІД-у, туберкульозу та вірусного гепатиту.

«Ці програми головним чином охоплюватимуть соціально вразливі верстви населення та триватимуть до 2020 року», – говорить виконавчий директор фонду Андрій Клепніков.

Майже 12 мільйонів із виділених коштів витратять на необхідні медикаменти, обладнання та витратні матеріали для діагностики туберкульозу та ВІЛ-інфекцій.

Міжнародний благодійний фонд «Альянс громадського здоров’я» – недержавна професійна організація, яка у співпраці з державними  партнерами та громадськими організаціями протидіє епідеміям ВІЛ/СНІДу, туберкульозу, вірусних гепатитів та іншим соціально небезпечним захворюванням шляхом надання фінансової й технічної підтримки відповідних програм.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!