Львівщина отримала 8 тонн медичного вантажу з засобами захисту. Як розподілять

1766 0
До Львова прибули респіратори, захисні костюми та кисневі маски. Їх розподілять серед 13 закладів охорони здоров’я в області
Фото: Максим Козицький

Фото: Максим Козицький

Цього тижня Львівська область отримала більше 8 тонн вантажу із засобами захисту та різним медобладнанням. Мова йде про кисневі маски, медичні респіратори, медичні маски, костюми біозахисту, рукавиці, термометри, фільтри ШВЛ, бахіли, одноразові шапки. 

Читайте також: Наскільки Центр легеневого здоров’я у Львові готовий до прийому хворих на коронавірус 

«Розпочався розподіл цього вантажу – до Кам’янка-Бузької, Сокальської, Стрийської районних лікарень, обласну інфекційну лікарню та до Центру легеневого здоров'я. До цього центру буде також закуплено більше 20-ти апаратів ШВЛ. Додатково очікуємо поставку ПЛР-тестів, які вже завтра будуть доставлені на Львівщину», – сказав Максим Козицький.

Читайте також: З'явилися деталі про 12-х хворих на коронавірус у Львівській області

Також голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин заявив, що на днях лікарні 1-2 лінії отримають від 6 до 8 тисяч захисних костюмів та 8 тисяч кисневих масок.

Також, за його словами, незабаром засобами індивідуального захисту забезпечать 1 400 лікарів первинної ланки допомоги. Медиків мають забезпечити рукавичками, масками, костюмами, так як лікарі первинки контактують безпосередньо із хворими, які можуть бути інфіковані коронавірусом.

Читайте також: У Львові за добу проводять 60 ПЛР-тестів на коронавірус, а потрібно удесятеро більше

Зазначимо, що на Львівщині лабораторно підтвердили 12 випадків захворювання на коронавірус. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!