Львівщина отримала понад 38 тисяч доз вакцини «CoronaVac»

1679 0
Щеплення вакциною робитимуть людям, які зареєструвалися у додатку «Дія» та всім охочим, у порядку живої черги.
Фото: Shutterstock

Фото: Shutterstock

На Львівщину прибула чергова партія вакцини «Coronavac», у кількості 38 320 доз. Нею продовжать максимально щеплювати осіб в новостворених центрах вакцинації, повідомляє ЛОДА.

Читайте також: Центри вакцинації у Львові працюватимуть за зміненим графіком

За словами регіонального координатора з питань вакцинації проти коронавірусної інфекції у Львівській області Олега Когута, у пріоритеті залишаються люди зі списку очікування додатку «Дія». Проте усі, хто бажає провакцинуватися, також можуть це зробити в порядку живої черги.

Довідково

«CoronaVac» – інактивована вакцина, яка містить у своєму складі неактивний, «вбитий» вірус. Організм реагує на нього та виробляє імунітет. Вакцина «CoronaVac» випускається в однодозних флаконах. Температура зберігання вакцини +2 - +8, препарат не вимагає особливих умов холодового ланцюга.

1 червня 2021 р. Всесвітня організація охорони здоров'я схвалила вакцину «CoronaVac» виробництва «Sinovac Biotech» для екстреного застосування. Вакцина відповідає міжнародним стандартам безпечності, ефективності та якості.

Нагадаємо, в зв’язку з державними святами, графік роботи центрів вакцинації населення на ці вихідні змінюється. Відтак, у Львівській області буде функціонувати 6 центрів: у Львові, Дрогобичі, Трускавці, Стрию, Червонограді та Новояворівську.

Записатися на вакцинацію через портал «Дія» може кожна людина, яка старша 18 років.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!