Львівщина отримала нову партію вакцин «Pfizer» та «AstraZeneca». Деталі

3010 0
Тепер вакциною AstraZeneca будуть вакцинувати осіб віком 65+. Охочі можуть записатися на щеплення через сімейних лікарів.
Фото: Steven Cornfield for unsplash

Фото: Steven Cornfield for unsplash

На Львівщину надійшла нова партія вакцин американського та корейського виробництва. Зокрема, вакцини «Pfizer» надійшло 1170 доз та «AstraZeneca» – 21 600 доз. Про це повідомляє Львівський обласний центр громадського здоров'я.

Читайте також: Чи потрібно вакцинуватися від Covid-19 тим, хто перехворів і має антитіла

Вакциною «Pfizer» продовжують використовувати для вакцинації передусім мешканців будинків інтернатного типу та співробітників таких установ. Також цією ж вакциною щеплюють працівників ДСНС та прикордонників.

«Вакцин є достатньо. Тепер вакциною «AstraZeneca» будуть вакцинувати осіб віком 65+. Тому особи, що бажають вакцинуватися, матимуть змогу записатись через сімейних лікарів та отримати свою дозу вакцини. Також провакцинують осіб, які не були щеплені в першому та другому етапах», – розповів регіональний координатор з вакцинації проти коронавірусної інфекції у Львівській області Олег Когут.

Читайте також: «Для хворих на цукровий діабет важливою є вакцинація». Львівський лікар про небезпеку Covid-19

За його словами, тепер також можуть вакцинуватися колективи, які мають в своєму штаті більше 50 осіб. Керівники можуть записати працівників в чергу на щеплення проти Covid-19.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!