Львівщина передасть на передову сім броньованих «швидких»

7489 0
Першу партію з трьох автомобілів уже відправили на Схід.
Фото: Львівська військова адміністрація

Фото: Львівська військова адміністрація

Львівському обласному центру екстреної медицини передадуть 7 автомобілів швидкої допомоги PINZGAUER. Їх відправлять українським захисникам на передову. Про це повідомили у пресслужбі Львівської військової адміністрації.

Читайте також: Британці вчать українців користуватись броньованими машинами, які передадуть Києву

Йдеться про броньовані, повнопривідні транспортні засоби, які одночасно можуть перевозити двох-трьох пацієнтів. Ці автомобілі передадуть у розпорядження медично-військових підрозділів на Сході України.

Компанія Venari Group, що виробляє «швидкі», переобладнала їх на реанімобілі. Першу партію з трьох автомобілів уже відправили на передову.

Читайте також: Бійці угруповання «Схід» знищили близько 60 російських окупантів

Сучасні карети швидкої отримають завдяки співпраці Міністерства охорони здоров'я України, посольства України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії та українського благодійного фонду.

Нагадаємо, Збройні сили отримали 50 військових автомобілів швидкої допомоги

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!