Львівщина позбудеться перевізників без GPS-навігаторів

2357 0
Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка у четвер, 9 липня, зібрав керівників автотранспортних підприємств, що здійснюють приміські та міжміські пасажирські перевезення.
фото: provse.te.ua, zaxid.net, www.varianty.net

фото: provse.te.ua, zaxid.net, www.varianty.net

Предметом розмови стало впровадження автоматизованої системи контролю за роботою громадського транспорту на території області. Очільник Львівщини закликав перевізників не зволікати та встановлювати GPS-обладнання, яке дозволить суттєво покращити якість надання пасажирських перевезень.

Читайте також: Понад 50 «швидких» на Львівщині обладнали GPS-навігаторами

"Аналізуючи скарги громадян на лінію "112", дороги та якісні транспортні послуги сьогодні турбують людей найбільше. Мешканці скаржаться на проблеми із обласними маршрутами, які часто не виконують своїх рейсів, не доїжджають до кінцевих точок, зазначив Олег Синютка. Тут необхідне впровадження системи контролю. Тому той, хто до кінця року встановить GPS-пристрої, їздитиме Львівщиною, хто не зробить цього – їздитиме за її межами".

Джерело: прес-служба Львівської ОДА


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!