Львівщина прощається із курсантом, який помер у лікарні після авіакатастрофи АН-26

28603 0
Віталій Вільховий закінчив Львівський державний ліцей імені Героїв Крут.
Фото: Galnet.fm

Фото: Galnet.fm

У Сокальському районі в селі Волиця сьогодні прощаються із Віталієм Вільховим, який помер внаслідок важких травм наступного дня після авіакатастрофи під Харковом. Сьогодні у районі оголосили жалобу.

Вчора тіло загиблого зустріли у львівському аеропорту. Перед цим з Віталієм Вільховим попрощалися на Меморіалі слави у Харкові.

Віталій Вільховий у 2018 році закінчив Львівський державний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут і навчався на другому курсі Харківського університету Повітряних сил Збройних Сил України ім. Кожедуба.

Нагадаємо, що в авіакатастрофі літака АН-26 на Харківщині загинули двоє уродженців Львівщини. Ростиславові Булію із села Торчиновичі на Старосамбірщині було 22 роки. Віталію Вільховому вдалося вижити у жахливій аварії, утім він помер від опіків у лікарні наступного дня після падіння літака.

Сім'ям загиблих в авіакатастрофі на Харківщині виплатять по 25 тис. грн. компенсації з обласного бюджету.

Загалом у авіакатастрофі, що сталась увечері 25 вересня поблизу військового аеродрому біля Чугуєва, загинули 26 людей. Вижив лише курсант В'ячеслав Злочевський, який зараз перебуває у військовому госпіталі в Чугуєві.

Детальніше про те, що сталось із літаком ЗСУ на Харківщині та про хронологію подій читайте у матеріалі Tvoemisto.tv.

Фото: Galnet.fm, Павла Ткачука, Новини Соснівка і Сілець/ФБ


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!