Львівщина прийматиме Чемпіонат Європи з автомодельного спорту

1619 0
Змагання триватимуть з 2 по 6 серпня у Стрию.
Фото: molbuk.ua

Фото: molbuk.ua

У боротьбі за нагороди очікується участь понад 100 провідних спортсменів-автомоделістів з 14 країн Європи: Італії, Німеччини, Естонії, Литви, Швейцарії, Російської Федерації, Угорщини, Польщі, Білорусі, Франції, Великої Британії, Болгарії, Швеції та України.

Читайте також: Львів’янка здобула золото Чемпіонату Європи з кульової стрільби

На кордодромі у Стрию змагатиметься й національна збірна команда України з автомодельного спорту у складі 18 найкращих автомоделістів з Дніпропетровської, Черкаської, Хмельницької, Вінницької, Тернопільської та Львівської областей. Половина української збірної — автомоделісти зі Стрия.

Урочисте відкриття змагань заплановане на 18:00 третього серпня на стрийському стадіоні «Сокіл» (вулиця Шашкевича, 20-А). Змагання триватиме упродовж 2 - 6 серпня з 9:00 до 18:30.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!