Енергоефективність Львівщини зацікавила Польщу та Німеччину

1718 0
Польща та Німеччина допоможуть Львівщині розвивати відновлювальні джерела, інфраструктуру та культуру.
Фото: voladm.gov.ua

Фото: voladm.gov.ua

Співпрацю під час зустрічі обговорили Маршалок Малопольського воєводства Республіки Польща Яцек Крупа, Прем’єр-міністр Вільної держави Тюрингія Бодо Рамелов та голова ЛОДА Олег Синютка. Вже у квітні перші голови регіонів поїдуть до Малопольського воєводства з навчальним візитом.

Читайте також: Львівщина увійшла у ТОП-5 регіонів за демократичністю

Сторони також домовились створити тристоронній організаційний комітет, який збиратиметься один раз на квартал та опрацьовуватиме проекти, які будуть реалізовувати в рамках міжрегіонального співробітництва, – повідомляють у ЛОДА.

Представники регіонів заявили про свою готовність зміцнювати існуючі регіональні партнерства, розвиток взаємних контактів і сприяння тристороннього співробітництва відповідно до принципів європейської інтеграції. Крім того, вони дійшли згоди, що в контексті трудових відносин потрібно розробити основу для реалізації ініційованих проектів.

Читайте також: Львівщина – серед трьох областей, де стартує інноваційна освітня програма «Teach for Ukraine»

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!