Львівщина стала першою за кількістю найрозумніших вступників

1976 0
Львівська область посіла І місце в Україні за кількістю вступників, які набрали 400 балів під час ЗНО. Про це повідомила директор департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації Олександра Небожук під час звіту про підсумки роботи галузі освіти Львівщини у 2015 році та завдання на 2016 рік, який відбувся у суботу, 16 січня.
фото: haribhoomi.com

фото: haribhoomi.com

 «Я дуже дякую педагогічній спільноті Львівщини, дітям та батьками, які зуміли у 2015 році якість освіти Львівщини поставити на перше місце в Україні», – сказала Олександра Небожук.

Читайте також: Як складатимуть ЗНО у 2016-му: 5 особливостей

Окрім цього Львівщина зайняла перше місце за результатами ЗНО з української мови і літератури, історії України, біології, фізики, математики та географії. Також регіон посідає друге місце з англійської мови та четверте – з хімії. Окремо Олександра Небожук відзначила тих абітурієнтів, які набрали 200 балів з української мови, а це 32 учні.

Читайте також: Стало відомо, коли відбудеться ЗНО цьогоріч

«Нам було приємно, що 19 загальноосвітніх навчальних закладів Львівщини серед сотні найкращих в Україні за результатами ЗНО з української мови і літератури, – сказала директор департаменту освіти і науки. – Особливо нас тішить те, що це не лише міські школи, а також навчальні заклади, які знаходяться в районах».

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!