Львівщина у лідерах за темпами вакцинації від Covid-19

1178 0
За минулу добу у Львівській області від коронавірусу провакцинували 1 055 людей.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

За вчорашній день в Україні першу дозу вакцини проти коронавірусу вкололи 15 097 людям, за перший місяць імунізації щеплено вже 137 025 громадян, повідомляє МОЗ.

Читайте також: У Львові утворюються довгі черги на ПЛР-тест. У чому причина

Серед лідерів провакцинованих Львівщина. За минулу добу у Львівській області щеплення отримали 1 055 людей.

Найбільше щеплень провели у Києві – 1 330.

Загалом щеплення проводили 179 мобільні бригади з імунізації та 341 пункт щеплення. До листа очікування вакцинації від Covid-19 записались 331 131 людина.

Читайте також: Цього тижня у Львові мають розпочати вакцинацію сімейних лікарів

Нагадаємо, в Україні 24 лютого розпочалася кампанія з вакцинації населення проти Covid-19 вакциною Covishield виробництва індійського підприємства Serum Institute. З 1 березня залишки вакцини від коронавірусу дозволили використовувати для щеплення громадських діячів, аби популяризувати імунізацію. 10 березня Львівський обласний центр громадського здоров'я запустив електронну форму для реєстрації публічних осіб на щеплення залишками вакцини від коронавірусу. Також платформа є на сайті департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації. Нещодавно Міністерство охорони здоров'я збільшило інтервал між щепленнями препаратом CoviShield із 28 днів до 90 днів. Загалом на Львівщині провакцинували першою дозвою вакцини 4 998 людей.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!