Львівщина відкриває на кордоні з Польщею додаткові піші переходи

1618 0
Щоб пришвидшити матерям, дітям та людям старшого віку перетин кордону, відкривають додаткові піші переходи на пунктах пропуску «Нижанковичі – Мальховіце» та «Варяж-Усьмеж».
фото: shoppingpl.com

фото: shoppingpl.com

Львівщина відкриває на кордоні з Польщею додаткові піші переходи. Щоб пришвидшити матерям, дітям та людям старшого віку перетин кордону, організовують додаткові піші переходи на пунктах пропуску «Нижанковичі – Мальховіце» та «Варяж-Усьмеж». До Нижанковичів людей довозитиме транспорт. Про це повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

«Ми не можемо заборонити людям покидати країну, де триває боротьба з окупантом. Близько 100 тисяч осіб перетнули кордон з Польщею за останні три доби. У пунктах пропуску утворюються черги на 30 кілометрів», – каже він.

Читайте також: На кордонах із Польщею кілометрові черги. Як допомагає влада

Зараз близько 10 тисяч людей очікують потяг за кордон на залізничному вокзалі у Львові, іще орієнтовно три тисячі земляків скерують у Закарпатську область. Там вони зможуть виїхати у Словаччину та Угорщину. Також раніше додаткові піші переходи відкрили у «Краківці», «Смільниці» та «Грушеві».

Нагадаємо, що на Львівщину вже прибуло понад 30 тисяч переселенців та майже 100 тисяч мешканців виїхали до Польщі. Детальніше читайте за посиланням.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!