Львівщина вратила у війні з окупантами ще двох Героїв

2496 0
Тарас Федюк та Юрій Романчук полягли у бою з росіянами.
Фото: Сокільницька територіальна громада

Фото: Сокільницька територіальна громада

Львівщина вратила у війні з окупантами ще двох Героїв. 28 березня, мужньо виконавши військовий обов’язок, у бою за Україну, її свободу й незалежність на Харківщині й Донеччині загинули Тарас Федюк, 1986 року (мешканець Соснівки) та Юрій Романчук, 1983 року народження (мешканець села Волсвин).

Джерело: Червоноградська міська рада

«Висловлюємо щирі співчуття родинам Героїв, розділяємо біль непоправної втрати та схиляємо голову в скорботі. Герої віддали найцінніше за кожного з нас – не маємо права забути ціну нашої незалежності. Світла пам‘ять і вічна слава…», – йдеться в повідомленні.

Тарас Федюк

Читайте також: Львівщина втратила семеро своїх воїнів, які захищали Україну

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!