Львівщина втратила на війні ще чотирьох Героїв

6871 0
Четверо воїнів загинули у боях за Україну.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

11 березня поблизу Бахмута на Донеччині в бою за незалежність й свободу України загинув Герой Микола Клонцак, 2000 року народження.

«Схиляємо голову в скорботі й розділяємо з близькими та рідними біль непоправної втрати. Миколі Клонцаку назавжди залишилось 22…», – йдеться в повідомленні Червоноградської міської ради.

Також трьох Героїв на війні з російським загарбником втратила Дрогобицька громада. Це двоє дрогобичан та один мешканець села неподалік Дрогобича.

11 березня під час виконання бойового завдання загинув уродженець села Михайлевичі Василь Швадчак. 14 березня йому мало б виповнитися 46 років. До початку повномасштабного вторгнення чоловік працював на різних роботах, займався копанням криниць. З перших днів посилення російської агресії добровільно пішов захищати Україну. Служив у складі 63 ОМБр. У загиблого залишились дружина, донька і син.

Читайте також: У Львові попрощаються ще з трьома Героями. Що про них відомо

Конвой із тілом героя прибуде у вівторок, в день народження воїна. Точний час прибуття додатково повідомить Дрогобицька міська рада.

10 березня загинув Роман Яцина з Дрогобича. Військовий отримав поранення, несумісне із життям, під час ворожого артилерійського обстрілу у Куп’янському районі Харківській області. Герою було 25 років. Захищав Україну Роман Яцин в лавах 103-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ, був стрільцем. 

9 березня на війні загинув дрогобичанин Сергій Данчівський. Життя Героя обірвалося у місті Бахмуті. Полеглому воїну було 29 років. Він навчався у Дрогобицькому механіко-технологічному фаховому коледжі на спеціальності «Інженерія програмного забезпечення».

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!