Львівщина втратила на війні з росією ще трьох захисників

3625 0
Мар'ян Матуш, Денис Нємце-Петровський та Олег Баран загинули під час служби.

За незалежність України під час виконання бойового завдання загинув боєць військової частини А 4220 Мар'ян Матуш з Мостищини.

Під час несення військової служби на Сумщині загинув мешканець с. Сокола Камянка-Бузької міської громади Денис Нємце-Петровський. Він був військовослужбовцем Державної прикордонної служби України.

В 2014 році Денис ніс службу на кордоні з анексованим півостровом Крим. Перед початком повномасштабного вторгнення перебував на роботі за кордоном. Після 24 лютого одразу повернувся в Україну та став на захист держави в складі Державної прикордонної служби України.

Цього року йому виповнилось всього 29 років. Про зустріч похоронного кортежу та чин похорону повідомлять додатково.

Із фронту не повернувся живим боєць 53-го окремого стрілецького батальйону ОК «Захід» 32-річний бродівчанин Олег Баран. 

У перший день повномасштабного вторгнення рф в Україну він прийшов добровольцем у військкомат. Певний час ніс службу в роті охорони. А коли повідомили про відправку Сил територіальної оборони ЗСУ на бойові позиції - пішов одним із перших.

 
Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.
Ольга Коваль

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!