Львівщина втратила у війні ще двох Героїв

15544 0
Богдан Березій та Василь Луців загинули у війні з окупантами.
Умовне фото

Умовне фото

У війні за Україну загинув 29-річний воїн, мешканець села Зимна Вода біля Львова Богдан Березій. Захисник поліг унаслідок множинних вогнепальних кульових поранень. Про це повідомили у Зимноводівській сільській раді.

«Він добровольцем пішов на фронт і мужньо боровся, відстоюючи свободу Батьківщини. Мріяв про перемогу, та не дочекався… У цей важкий час низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю захисника, який віддав своє життя за мирне небо над Україною», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: У бою з ворогом загинули троє захисників із Львівщини

У воїна Богдана Березія залишилась мама, батько і наречена Мар'яна.

У Городку провели в останню путь військового, стрілецького командира Василя Луціва. 

«Душі загиблих воїнів формують свою чоту у війську небесному, щоб молитовно тримати Небо над Україною. Серед них тепер й стрілецький командир Василь Луців…Спочивай у Бозі, Герою! Хай горить, не згасає свіча пам’яті. Слава і шана Тобі у віках…», – йдеться в повдіомленні.

Городоцька громада віддала шану землякові, відданому воїну-патріоту.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!