Львівщина втратила у війні з росією ще одного Героя

3660 0
У захисника залишилися дружина, два сина, мама, родина та друзі, які пам'ятатимуть Героя довіку.
ФОТО БРОДІВСЬКОЇ МІСЬКРАДИ

ФОТО БРОДІВСЬКОЇ МІСЬКРАДИ

Боронячи незалежність України, 8 січня 2023 року на Харківщині поліг 53-річний воїн Ігор Прокіпчак, боєць 64 батальйону 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ. Практично пів життя він присвятив захисту рідної землі. Про це повідомили у пресслужбі Бродівської міськради. 

Після навчання у Поморянському профтехучилищі Ігор Прокіпчак проходив строкову службу водієм-електриком, а в 1993 році підписав контракт з військовою частиною А0508, закінчив школу прапорщиків і до 2019 року служив у військовій частині міста Бродів. Пішов на заслужену пенсію та після повномасштабного вторгнення рф в Україну знову став до лав захисників. 

У захисника залишилися дружина, два сина, мама, родина та друзі, які пам'ятатимуть Героя довіку.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут

Ольга Коваль

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!