Львівщина залишається в «червоній» зоні до ще стабільнішої ситуації з Covid-19

5450 0
Карантинні показники у Львівській області повернулися до меж, які дозволяють нам вийти з «червоної» зони.
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

Львівщина залишається наразі у «червоній» зоні епідемічної небезпеки попри те, що останнім часом в області відзначають позитивну динаміку з захворюваністю на коронавірус. Про це сьогодні, 25 листопада, під час брифінгу повідомив директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис.

Так, у вівторок відбулося позачергове засідання Державної комісії ТЕБ і НС, де зокрема розглядали питання щодо стабілізації епідситуації, в тому числі в Львівській області.

Читайте також: МОЗ хоче додатково посилити карантинні заходи у жовтій зоні

«У нас показники повернулися до меж, які дозволяють вийти з «червоної» зони. Однак враховуючи і це, ми все-таки за клопотанням адміністрації вирішили підтримувати поки що на території області червоний рівень до більш стабільної ситуації», – каже він.

Нагадаємо, що, за словами міністра охорони здоров'я Віктора Ляшка, Львівська область мала цього тижня, відповідно до карантинних індикаторів, покине «червону» зону епідемічної небезпеки. Він додав, що Україні вдалося пройти пік захворюваності найважчої хвилі без введення загальнонаціонального локдауну, але потрібно збільшувати відсоток вакцинованих українців. Ризик повторного спалаху все ще високий.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!